Bad Soden - Salmünster

Laatste plaatsen!

Duitsland

Bad Soden - Salmünster

€ 255 per persoon


Van: zaterdag 09 november 2019

Tot: maandag 11 november 2019


Online Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma

Het gebied was al in de Romeinse tijd bekend vanwege zijn warme bronnen en minerale baden.  In de 19e eeuw kwam het kuuroord tot ontwikkeling, en sinds 1922 heet het officieel 'Bad Soden'. In het oude centrum ligt het Quellenpark, waar de belangrijkste bronnen liggen bij een badhuis. Dit is in de jaren negentig omgebouwd onder architectuur van de kunstenaar Friedensreich Hundertwasser.

€ 255 per persoon


Van: zaterdag 09 november 2019

Tot: maandag 11 november 2019


Inbegrepen:

Vervoer met onze recente luxe autocar

2 overnachtingen in Landhotel Betz***S

Verblijf in half pension vanaf het avondmaal 1e dag t.e.m. ontbijt 3e dag

’s Morgens een ontbijtbuffet en ’s avonds een 3-gangen keuzemenu

Welkomstdrink bij aankomst

1 x een warm- en koud dinerbuffet

Gratis gebruik van het zwembad

Inkomgelden inbegrepen

Eigen reisbegeleiding

Alle uitstappen, taksen en diensten


Niet inbegrepen:

Middagmalen

Dranken bij de maaltijden

Single kamer : € 40

Annulatie en reisbijstandsverzekering : + 6% van de reissom

Landhotel Betz***S

Het door een familie beheerde Landhotel Betz heeft ruime kamers met lichte, moderne meubels. Alle kamers zijn uitgerust met douche, toilet, haardroger, tv, telefoon en balkon en de meeste bieden een schilderachtig uitzicht op het platteland. Er worden een uitgebreid ontbijtbuffet en gevarieerde lunch- en dinergerechten geserveerd. U kunt ook ontspannen in de landelijke Schäferstube-bar of in de Panorama Lounge, die een prachtig uitzicht biedt en beschikt over een terras.

Dag 1 :

Vertrek vanuit Wellen richting Frankfurt. Hier brengen we een bezoek aan de luchthaven van Frankfurt. Onder leiding van een plaatselijke gids gaan we op ontdekking doorheen de 3e grootste luchthaven van Europa. Een unieke en onvergetelijke belevenis. Wie weet spotten we er wel de immense Airbus A380? Na het bezoek rijden we naar het centrum van Frankfurt voor het vrije middagmaal. Namiddag gaan we samen met onze gids op verkenning doorheen het oude stadscentrum. Frankfurt am Main heeft als bijnaam ‘Mainhattan’, een stad vol moderne architectuur. Het historische centrum van de oude stad, de Römerberg, werd tijdens de Tweede Wereldoorlog zwaar verwoest. Na de oorlog zijn de vakwerkhuizen in oude glorie hersteld. In de late namiddag rijden we verder naar onze verblijfplaats Bad Soden – Salmünster en nemen onze intrek in het Landhotel Betz***S. Welkomstdrink en avondmaal.

 

Dag 2 :

Na een stevig ontbijt gaan we op verkenning doorheen Bad Soden. We wandelen langsheen de belangrijkste bezienswaardigheden, het kuurpark en de zouthallen. Aansluitend vrije tijd voor het vrije middagmaal. Namiddag rijden we naar Lohr am Main. Ontdek de talrijke pleinen en bezienswaardigheden tijdens een wandeling door het oude centrum van Lohr am Main. Het Spessartmuseum in het kasteel geeft een goede indruk van het armoedige leven vroeger van de bewoners van de streek Spessart. Hier ervaar je alles over Sneeuwwitje, die in dit slot zou zijn geboren. In het hart van het voetgangersgebied met zijn talrijke vakwerkhuizen ligt het oude stadhuis. Het Lohrer Fischerviertel, staat als geheel onder monumentenzorg. Hier zijn ook nog delen van de oude stadsmuur te zien. De Fischergasse en Muschelgasse zijn romantische straatjes.

 

Dag 3 :

Na het ontbijt nemen we afscheid van Bad Soden – Salmünster en rijden richting de historische stad Limburg an der Lahn. Het historische centrum bestaat uit sprookjesachtige kronkelige straatjes met vakwerkhuizen en romantische pleinen. Hieronder huizen uit het einde van de 13e eeuw, die tot de oudste vakwerkhuizen in Duitsland behoren. Ook springt de Limburger Dom in het oog, met zijn zeven torens, die zich verheft op een steile rots hoog boven de Lahn en de oude binnenstad. Vrij middagmaal. In de namiddag keren we terug huiswaarts via de Duitse autosnelwegen.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Frankrijk
Disneyland kerst

Kerst in Disneyland ® Parijs


Meer informatie

Spanje
15 lloret-de-mar

Volzet

Lloret de Mar


Meer informatie

Italië
Dom Milaan

Laatste plaatsen!

City Trip Milaan


Meer informatie