City Trip Milaan

Laatste plaatsen!

Italië

City Trip Milaan

€ 486 per persoon


Van: zondag 27 oktober 2019

Tot: donderdag 31 oktober 2019


Online Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma

Nog slechts   2   dubbel kamers beschikbaar. Single kamers zijn helaas uitverkocht en niet meer beschikbaar.

Als je naar Milaan reist zul je dat waarschijnlijk niet alleen doen om te winkelen of te genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken. De kans is groot dat je ook wat wilt gaan zien in het prachtige Milaan. Gelukkig heeft de stad op dat gebied voldoende te bieden. Zo staan er indrukwekkende kerken zoals de bekende Dom van Milaan en vind je in het hart van de stad diverse andere gebouwen die zeker de moeite waard zijn.

€ 486 per persoon


Van: zondag 27 oktober 2019

Tot: donderdag 31 oktober 2019


Inbegrepen:

Vervoer met onze recente luxe autocar

4 overnachtingen in een degelijk viersterren hotel

Verblijf in half pension vanaf het avondmaal 1e dag t/m ontbijt 5e dag

’s morgens een FIT-ontbijtbuffet en ’s avonds een buffetformule

Dagreizen heen en terug (geen nachtreizen)

Eigen reisbegeleiding

Alle uitstappen


Niet inbegrepen:

Single kamer : € 95

Eventuele city tax voor Milaan

Annulatie en reisbijstandsverzekering : + 6% van de reissom

Middagmalen

Dranken bij de maaltijden

Inkomgelden

Hotel****

Ter plaatse verblijven we in een degelijk viersterren hotel. Alle kamers zijn voorzien van al het nodige comfort zoals bad of douche, toilet. ’s Morgens een Italiaanse ontbijtbuffet en ’s avonds een buffetavondmaal. Antipasto schotel opgediend aan tafel, daarna volgt er een buffet met keuze uit 2 pastagerechten en 2 hoofdgerechten met groenten. En als afsluiter een dessert of fruit.

Dag 1 : heenreis

Via de Franse, Zwitserse en Italiaanse autosnelwegen bereiken de modehoofdstad, Milaan.

Dag 2 : Milaan centrum

Na het ontbijt rijden we richting het centrum van Milaan. Via de Corso Venezia en de Via Francesco Sforza bereiken we de binnenstad van Milaan. Onder leiding van onze gids maken we een wandeling langsheen de belangrijkste bezienswaardigen zoals de Duomo , de Galleria Vittorio Emanuele, het Scala, de museumkwartieren en natuurlijk ook de beroemde modewijk met alle grote modeontwerpers. Namiddag is er vrije tijd voorzien om te shoppen en te genieten van het Italiaanse ‘Dolce Far Niente’. Voor we terug naar onze autocar gaan wandelen we nog even langs het middeleeuwse Milaan met het CA Grande, San Nazaro en Sant’Antonio. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 3 :

We beginnen de dag met een bezoekje aan het Cimitero Monumentale. Het klinkt misschien een beetje gek, een bezoek aan een kerkhof. Maar het Cimitero Monumentale in Milaan wordt ook wel beschouwd als een soort openluchtmuseum, dankzij de vele schitterende graven en beelden die te zien zijn op deze grote begraafplaats. Aansluitend rijden we verder naar het Castello Sforzesco. Het Castello Sforzesco is samen met de Duomo een van de trekpleisters van Milaan. Het werd in 1368 door de Visconti’s gebouwd als Castello di Porta Giovia en later in opdracht van de Sforza’s verfraaid en verbouwd tot een schitterend renaissancepaleis. Vrij middagmaal in het centrum van Milaan. Namiddag verkennen we samen onze gids het oude Milaan met de wijk San Lorenzo Maggiore met aansluitend nog wat vrije tijd.

Dag 4 :

We starten de dag aan het Cenacolo Vinciano en de Santa Maria delle Grazie. De Santa Maria delle Grazie (een voormalig Dominicaner klooster) is vooral bekend om een van de beroemdste kunstwerken van Leonardo da Vinci: Het Laatste Avondmaal. (geen binnenbezoek). Aan het Piazza Sant’Ambrogio ligt de gelijknamige kerk, die voor de Milanezen eigenlijk nog belangrijker is dan de Duomo, aangezien de kerk is gewijd aan de patroonheilige van de stad. Omdat de kerk van Sant’Ambrogio de stoffelijke resten van een van de drie beschermheiligen van Milaan en de stichter van de kerk bevat, is het een zeer speciale plek voor de Milanezen. Bovendien is het een van de mooiste kerken van Milaan. Aansluitend wandelen we verder naar de binnenstad voor het vrije middagmaal en vrije tijd voor shopping naar hartenlust.

Dag 5 :

We nemen afscheid van Milaan en keren terug huiswaarts. Regelmatige haltes onderweg.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Frankrijk
Disneyland kerst

Kerst in Disneyland ® Parijs


Meer informatie

Spanje
15 lloret-de-mar

Volzet

Lloret de Mar


Meer informatie

Italië
Dom Milaan

Laatste plaatsen!

City Trip Milaan


Meer informatie