Clouseau 40 jaar - 20/12

Volzet

België

Clouseau 40 jaar - 20/12

€ 89 per persoon


Van: vrijdag 20 december 2024

Tot: vrijdag 20 december 2024
Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma

Op vrijdag 20 december 2024 speelt Clouseau hun 125ste concert in het Sportpaleis. Clouseau en het Sportpaleis, het is een prachtig huwelijk. Het is dan ook geen wonder dat Koen en Kris het Sportpaleis kozen voor het vieren van het 40-jarig bestaan van de band!

Voor dit concert zijn er GEEN opties mogelijk.

We mogen enkel definitieve reservaties aannemen en die zijn bijgevolg onmiddellijk betaalbaar.

We werken op een first come first served basis.

Graag dus asap laten weten wat jullie aan tickets wensen.

Wat: Clouseau 40

Wanneer: vrijdag 20 december 2024

Waar@ Sportpaleis – Antwerpen

Clouseau viert volgend jaar zijn veertigste verjaardag, met hun 125ste concert in het Sportpaleis.

2024 belooft een feestjaar grand cru te worden voor Clouseau, want dan bestaat de band maar liefst veertig jaar. Op 16 december 1984, om 11 uur om precies te zijn, traden ze voor de allereerste keer op in het CC Sint-Genesius-Rode. Om die mijlpaal te vieren, maken Koen en Kris hun langverwachte terugkeer naar het iconische Sportpaleis, waar ze op vrijdag 20 december hun 125ste (!) concert zullen spelen. Het wordt een spetterende apotheose van een druk feestjaar!

Honderdduizenden mensen kochten ooit een ticket om de broers Wauters én hun meesterlijke begeleidingsband aan het werk te zien. Iedereen die ooit een Clouseau-concert in ’t Sportpaleis heeft meegemaakt, weet dat hen een stevig feestje te wachten staat. Meer dan twee uur topentertainment met een karrenvracht aan hits en evergreens. Dat zal volgend jaar net zo zijn maar met dat tikkeltje confetti meer. Het wordt een bijzondere en emotionele avond, met veel dansen, hits en passie, kortom, onvergetelijk.

Om hun feestjaar aan te kondigen, schreeuwden Koen en Kris het letterlijk van de daken of eerder van het dak van het Sportpaleis. Zoals te zien is in de video die zonet de wereld werd ingestuurd, toonde een gigantische projectie op het dak eerst het getal ‘125’ en daarna de datum. Aandachtige kijkers hebben de voorbije week allicht ‘125’ zien opduiken op televisie, radio en sociale media. Een hint naar het Sportpaleisconcert dat nu al legendarisch is!

Clouseau hoeft geen introductie. De band van Koen en Kris Wauters is al decennia onverminderd populair en is in tussentijd uitgegroeid tot vaderlands muzikaal erfgoed. Hun oeuvre omvat meerdere ijkpunten van de Nederlandstalige popmuziek die zelfs onze taal hebben beïnvloed – van ‘Hoeders van de wet’ via ‘Het zit vanbinnen’ tot de unieke uitspraak van ‘Nobelprijs’.

€ 89 per persoon


Van: vrijdag 20 december 2024

Tot: vrijdag 20 december 2024


Inbegrepen:

Vervoer met onze luxe autocar

Tickets in categorie 1 (zitplaats tribune, onderste deel)


Niet inbegrepen:

Maaltijden

Dranken

17.00u vertrek in Wellen

17.10u opstap carpool Diepenbeek

17.20u opstap carpool Hasselt Zuid (bushalte aan de inrit van de carpoolparking)

17.40u opstap carpool Lummen

18.30u aankomst op parking spoor oost.
Let op : er moet een stuk gewandeld worden via trappen van de voetgangersbrug tot aan de ingang van het Sportpaleis. (± 950 m)

20.00u start van het concert.

Retour na het concert.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Italië
zonsondergang-in-florence.jpg_s=1024x1024&w=is&k=20&c=Hq_vvpgs9KxqrQBFUtW3G3QPF40D9n3tZu3YFhDpqI0=

Toscane & Firenze


Meer informatie

Frankrijk
lourdes-5235392_640

Volzet

Lourdes


Meer informatie