Europa Park

Duitsland

Europa Park

€ 284 per persoon


Van: donderdag 05 november 2020

Tot: vrijdag 06 november 2020


Online Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma

Beste attractiepark ter wereld - altijd een tripje waard!

Het Europa Park, gelegen in het Zwarte Woud, heeft met meer dan 100 attracties het grootste aanbod van alle parken in Europa. Het biedt voor ieder wat wils: voor de allerkleinsten, het gezin en de durfal die zijn hartje kan ophalen in de 13 achtbanen.

Sinds de zomer van 2016 is het ingedeeld in veertien Europese landen en Ierland werd als laatste toegevoegd. In de prachtige decors van de verschillende landen, vinden we de meest uiteenlopende attracties met verschillende achtbanen (het handelsmerk Europa Park), een kinderwereld, een sprookjesland, een avonturenland,…

Europa Park pakt dit jaar o.a. uit met ‘Eurosat Coastiality’ een avontuurlijke rollercoaster in de ruimte, volledig in virtual reality! Of worden de snelheidsfreaks liever van 0 naar 100 km/u in 2,5 seconden gekatapulteerd in de mega-achtbaan “Blue Fire”? Of houden jullie het toch liever iets rustiger met de “Whale Adventures-Splash Tours”, een waterachtbaan voor het hele gezin? Ook aan de allerkleinsten is gedacht: een zweefmolen, miniscooters, speeltuin, spookhuis, tea cups,… Daarnaast trekt er iedere dag ook een heuse parade door het park waarvan zowel groot als klein kan genieten met volle teugen.

Niet enkel attracties maar natuurlijk ook verschillende shows. In het themagebied Spanje strijden ridders tegen elkaar, in het stijlvolle Teatro dell’Arte in Italië danst men in chique kostuums en op de ijspiste van  “Paddington on Ice” zijn we getuige van een spetterende schaatsshow.

€ 284 per persoon


Van: donderdag 05 november 2020

Tot: vrijdag 06 november 2020


Inbegrepen:

1 overnachting in Hotel Am Park

1 x ontbijtbuffet in het hotel

Toegangsticket voor 2 dagen


Niet inbegrepen:

Middag- en avondmalen

Single kamer : prijs op aanvraag.

Annulatie + bijstandsverzekering : + 7,5% van de reissom

 

€ 240 kinderen 4-11 jaar

€ 99 kinderen – 4 jaar

Hotel Am Park***

Dit hotel ligt letterlijk tegenover de ingang van pretpark Europa Park (ongeveer 50 m. wandelen). De kamers zijn voorzien van al het nodige comfort voor een aangename nachtrust na een dagje plezier in het attractiepark. Er zijn kamers tot max. 5 personen beschikbaar! Verder beschikt het hotel over twee restaurants waar je na een dag in Europa Park kan genieten van lekkere gerechten. Deze restaurants bieden Italiaanse en Duitse gerechten in een gezellige en traditionele atmosfeer (een tafeltje op voorhand reserveren is aan te raden). ’s Morgens wordt er in de ontbijtruimte een vers en uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.

Dag 1 :

In de vroege ochtend vertrekken we vanuit Wellen richting het Europa Park in het Zwarte Woud. In de late voormiddag komen we aan in het park en kan er genoten worden van de vele attracties. Om 18.00u sluit het park en nemen we onze intrek in het Hotel Am Park, gelegen tegenover de hoofdingang van het park.

Dag 2 :

Vanaf 09.00u zwaaien de deuren van het park weer open en hebben we de volledige dag tijd om het park te ontdekken. Om 18.00u vertrekken we terug huiswaarts.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Duitsland
brandenburg-gate-275437_1920

Laatste plaatsen!

City Trip Berlijn


Meer informatie

Nederland
Twente

Laatste plaatsen!

Land van Twente


Meer informatie