Imst seizoensafsluiter

Geannuleerd

Oostenrijk

Imst seizoensafsluiter

€ 499 per persoon


Van: zondag 22 november 2020

Tot: donderdag 26 november 2020


Online Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma

Door de aanhoudende COVID-19 epidemie en het feit dat de regio Tirol nog steeds een rode zone is, hebben wij beslist deze reis voor 2020 te annuleren. Iedereen zal de komende dagen hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht worden. De reis zal opnieuw in 2021 ingepland worden.

€ 499 per persoon


Van: zondag 22 november 2020

Tot: donderdag 26 november 2020


Inbegrepen:

4 overnachtingen in Hotel Hirschen***

Verblijf in VOL PENSION vanaf het avondmaal 1e dag t/m ontbijt 5e dag

Drank bij de maaltijden

Verwelkoming met hotelinfo

1 x een Tiroler Spezialitätenbuffet

Muziek en dansavond

Uitstappen en inkomgelden volgens programma (incl. Swarovski en Gletscherexpress)

Gebruik van Wohlfühloase met sauna’s, dampfbad en overdekt zwembad.

Eigen reisbegeleiding door Francis

Alle uitstappen, taksen en diensten


Niet inbegrepen:

Persoonlijke uitgaven

Wildspitzbahn : ± € 20 pp

Single kamer : + € 25

Annulatie + bijstandsverzekering : + 7,5% van de reissom

Hotel Hirschen***

Gelegen net buiten het centrum van Imst.  Alle kamers in typisch Oostenrijkse stijl bieden al het nodige comfort zoals bad/douche, wc, haardroger, telefoon en tv. Ook is er een lift aanwezig in het hotel. ’s Morgens is er een zeer uitgebreid ontbijtbuffet, ’s middags voorzien we een middaglunch en ’s avonds is er een 4-gangen menu met saladebuffet. Ook is er een Wellness Oase met overdekt binnenzwembad en sauna’s.

Dag 1

De heenreis verloopt via de Duitse autosnel­wegen. In Füssen rijden we via de grenstun­nel Oostenrijk binnen. Via de Fernpas bereiken we onze verblijfplaats Imst in Tirol en het Hotel Hirschen***.

Dag 2

We genieten van het heerlijke ontbijtbuffet in ons hotel. Aansluitend gaan we op verken­ning doorheen onze verblijfplaats Imst. Voor het middagmaal keren we terug naar ons hotel. Namiddag trekken we naar het wintersportoord Seefeld. Hier vinden we historische en culturele bezienswaardigheden die verhalen over het ont­staan en het geloof vertellen. Het Seekirchl, het symbool van de gemeente Seefeld, alsook de pa­rochiekerk St. Oswald hebben een interessante historische achtergrond en nodigen uit voor een bezoek. Op de parochieheuvel vindt u naast een geweldig uitzicht over het dorp een speciaal kunstwerk: de “Steinkreis” ofwel stenen cirkel.

Dag 3

Voormiddag brengen we een bezoekje aan de Swarovski Kristallwelten. De kristallen wereld van Swarovski kent vijf grandioze ‘WonderKamers’ waar u ogen te kort komt. In het midden van deze tuin is de wolk van 600.000 glinsterende, hand­matig gezette Swarovski kristallen het spranke­lende middelpunt. Zwevend boven het water worden de duizenden schitteringen wonderlijk weerkaatst in het spiegelgladde water. Voor het middagmaal rijden we naar Innsbruck centrum. Namiddag is er tijd voor een bezoekje aan de kerstmarkt en te genieten van de kerstsfeer met zicht op de Alpen. Zes kerstmarkten, 200 kraam­pjes en een 14 meter hoge kerstboom van Swa­rovski kristallen, wie kerst wil vieren in de Tiroler bergen, zit in Innsbruck goed. Vanaf het Gouden Dak tot aan de Hungerburg, 300 meter boven de stad; kerst is overal. Avondmaal in het hotel.

Dag 4

Na het ontbijt trekken we richting het Pitztal. Op het einde van dit dal stappen we in de Gletscher Express die ons naar een hoogte brengt van 2840m. Hier genieten we van het middagmaal. Daarna kunnen de liefhebbers met de Wildspitz­bahn, de hoogste kabelbaan van Europe, verder tot op het ‘dak van Tirol’ tot op een hoogte van 3440m. Een indrukwekkend panorama! In de na­middag keren we terug naar ons hotel.

Dag 5

Na enkele dagen genieten in Imst en omgeving moeten we helaas terug huiswaarts keren. We nemen afscheid van de familie Staggl en rijden via de Duitse autosnelwegen terug richting Bel­gië.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Extra Bus
15 lloret-de-mar

Lloret de Mar


Meer informatie

Duitsland
brandenburg-gate-275437_1920

City Trip Berlijn


Meer informatie

Nederland
Twente

Geannuleerd

Land van Twente


Meer informatie