Kerst in Münster

Duitsland

Kerst in Münster

€ 343 per persoon


Van: vrijdag 11 december 2020

Tot: zondag 13 december 2020


Online Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma

We trekken richting het Duitse Münsterland en genieten er van de gezellige kerstsfeer.

€ 343 per persoon


Van: vrijdag 11 december 2020

Tot: zondag 13 december 2020


Inbegrepen:

2 overnachtingen in H4 Hotel Münster****

Verblijf in half pension vanaf avondmaal 1e dag t/m ontbijt 3e dag

’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds buffet diner

Eigen reisbegeleiding

Alle taksen en diensten


Niet inbegrepen:

Middagmalen

Dranken bij de maaltijden

Inkomgelden en bezoeken

Single kamer : + € 195

Annulatie + bijstandsverzekering : + 7,5% van de reissom

H4 Hotel Münster****

Het H4 Hotel Münster is centraal gelegen in het oude centrum, direct aan het voetgangersgebied. 138 comfortabel ingerichte kamers nodigen u uit om te ontspannen en tot rust te komen. Alle kamers zijn uitgerust met douche, toilet, koffie en thee faciliteiten, telefoon, flatscreen-tv met Sky Sports, kluis, airconditioning en inclusief Wi-Fi. Begin de dag met culinaire specialiteiten van het gevarieerde ontbijtbuffet en ’s avonds is er een heerlijk dinerbuffet voorzien in het hotel.

Dag 1

In de voormiddag vertrekken we vanuit Wellen richting het Duitse bedevaartsoord Kevelaer. In de bedevaartsplaats Kevelaer heeft het kerst­feest een speciaal karakter. De kerstmarkt bestaat hier uit kramen die vooral gevuld zijn met religi­euze artikelen. Ook bij de winkels van Kevelaer is het assortiment vooral gericht op producten die passen bij de status van deze bedevaartstad. De “Krippenmarkt’ zoals de kerstmarkt in Kevelaer genoemd wordt, is vooral bekend door de kerst­stal die uitgebeeld wordt door levende personen en dieren. In de late namiddag reizen we verder naar onze verblijfplaats Münster. We nemen onze intrek in het H4 Hotel Münster, gelegen vlak in het centrum. Avondmaal in buffetvorm in het hotel.

Dag 2

Voormiddag gaan we op ontdekking langsheen de belangrijkste bezienswaardigheden van onze verblijfplaats Münster. Münster is een stad met vele gezichten. De stad staat bekend als weten­schapsstad, sculpturenstad en als stad van de Vrede. In 1648 maakte Münster wereldgeschie­denis door de Vrede van Münster, die het einde betekende van de Dertigjarige Oorlog. Hanze­stad Münster is een levendige stad waar van alles te zien en te doen is.

Vrij middagmaal in Münster. Wanneer de Prin­zipalmarkt straalt in gouden glans, puntgevel­huizen en kerken zacht verlicht en de winkels feestelijk gedecoreerd zijn, kerstbomen de stra­ten versieren en de geur van dennengroen en glühwein door de straten trekt, begint in Münster de mooiste tijd van het jaar: de advent. Vijf kerst­markten toveren het oude centrum van Münster om tot een sprookje en nodigen met hun 300 stands uit om rond te slenteren, te winkelen en te genieten. Avondmaal in het hotel.

Dag 3

We verlaten Münster en trekken richting het his­torische stadje Werne. Hier maken we een kleine stadswandeling doorheen dit gezellige dorpje met zijn vele historische gebouwen en steegjes. Natuurlijk gaan we ook eens kijken aan het ‘gra­dierwerk’, een luchtkuuroord waar we kunnen profiteren van gezonde zeelucht.

Ook in Werne is een kleine en gezellige kerst­markt. Namiddag rijden we verder richting Ober­hausen. Aan het Centro Shopping Center staat er een grote, typisch Duitse kerstmarkt. Ook is het vandaag koopzondag, dus er kan naar hartenlust geshopt worden in de meer dan 200 overdekte winkels. ’s Avonds keren we terug huiswaarts richting Wellen.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Duitsland
brandenburg-gate-275437_1920

Verplaatst

City Trip Berlijn


Meer informatie

Nederland
Twente

Verplaatst

Land van Twente


Meer informatie

Frankrijk
arromanches pano

Verplaatst

Normandië


Meer informatie