Kerst in Maastricht met André Rieu 14/12

Laatste plaatsen!

Nederland

Kerst in Maastricht met André Rieu 14/12

€ 163 per persoon


Van: zaterdag 14 december 2024

Tot: zaterdag 14 december 2024


Online Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma

We starten met een bezoek aan de kerstmarkt in het centrum van Maastricht.

 

De kerstconcerten in het Mecc in Maastricht waren ook in 2023 weer een enorm succes. 60.000 bezoekers die vanuit de hele wereld kwamen, hebben enorm genoten van André Rieu, prachtige solisten en natuurlijk het Johann Strauss Orkest. Precies op tijd voor het kerstfeest staan nu de data vast voor de kerstconcerten van volgend jaar.

Het is fantastisch, jullie ook in 2024 weer in mijn eigen stad te mogen begroeten“, zegt André Rieu. „In mijn concerten zie ik mensen van alle leeftijden en nationaliteiten. Voor hen en hun gezinnen willen mijn orkest en ik ook in 2024 weer een romantisch muzikaal kerstconcert geven, dat jullie nooit zullen vergeten.“

Heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige internationale titels zoals Ave Maria, Oh Holy Night, Jingle Bells, Halleluja, Sleigh Ride en nog vele andere – zorgen ervoor dat je helemaal in kerststemming komt.

Samen met zijn vrolijke Johann Strauss Orkest, internationale solisten, wereldkampioenen kunstschaatsen, ijsdansers, en een prachtige dansgroep nodigt de koning van de wals je uit voor een onvergetelijke avond vol muziek, humor en kerstsfeer in de grootste balzaal ter wereld.

Vanaf het moment dat u binnenkomt, wordt u volledig ondergedompeld in de unieke kerstsfeer van een waar winterwonderland. Laat u betoveren door de prachtige paleisdecoratie en het kerstdecor compleet met sneeuw, twee ijsbanen, winterlandschappen, romantische sfeerverlichting, rood tapijt, ontelbare lichtjes en prachtige kroonluchters.

Dompel u onder in de kerstsfeer terwijl u danst en meezingt met de beste kerstklassiekers, romantische walsen en prachtige liedjes van over de hele wereld zoals Jingle Bells, Ave Maria, O Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride en nog veel meer! De deuren gaan 2 uur voor aanvang open, zodat u rond kunt lopen op een prachtige kerstmarkt en voor het concert kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

Bekijk hier alvast de aftermovie van de editie 2023 : https://www.youtube.com/watch?v=GbA-Ko3uRUY 

Onze tickets zijn uitstekende zitplaatsen in rang 1 - vak 5.
Deze dagtrip dient onmiddelijk bij reservatie betaald te worden. Tickets worden pas gereserveerd na ontvangst van de betaling.

€ 163 per persoon


Van: zaterdag 14 december 2024

Tot: zaterdag 14 december 2024


Inbegrepen:

Vervoer met onze luxe autocar

Zitplaats in rang 1 - vak 5


Niet inbegrepen:

Maaltijden

Dranken

13.00u vertrek vanuit Wellen

14.00 aankomst in Maastricht centrum. Vrij bezoek aan de kerstmarkt in het centrum van Maastricht.

18.00u vertrek naar het MECC. Hier kan u rondlopen op een prachtige kerstmarkt en voor het concert genieten van heerlijk eten en drinken in een prachtig kerstdecor.

20.00u start van het concert.

23.00u einde van het concert en retour terug naar Wellen.

±00.45u aankomst terug in Wellen


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Italië
zonsondergang-in-florence.jpg_s=1024x1024&w=is&k=20&c=Hq_vvpgs9KxqrQBFUtW3G3QPF40D9n3tZu3YFhDpqI0=

Toscane & Firenze


Meer informatie

Frankrijk
lourdes-5235392_640

Volzet

Lourdes


Meer informatie