Kerst in Ost-Friesland

Duitsland

Kerst in Ost-Friesland

€ 348 per persoon


Van: vrijdag 16 december 2022

Tot: zondag 18 december 2022


Online Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma

Bezoek aan Emsflower, één van Europa’s grootste kwekerijen voor pot- en perkplanten. We nemen een kijkje achter de schermen van de moderne productiehal, in de vlindertuin, de tropische tuin, … Natuurlijk is alles gehuld in een magische kerstsfeer.

Een rondrit langs de Ems brengT ons langs o.a. de vuurtoren van Pilsum en het Emssperwerk. In het idyllische Greetsiel, gebruiken we het middagmaal met ‘gebakken schol’. Nadien voorzien we wat vrije tijd in de gezellige oude haven van Greetsiel waar we de kleine kerstmarkt "Lüttje Greetmer Wiehnachtsmark" verkennen.

In onze verblijfplaats Leer maken we kennis met de havenstad en zijn prachtige historische stadskern. We maken een wandeling langs de mooiste plekjes met onze gids. En natuurlijk voorzien we voldoende tijd om te genieten van de gezellige kerstmarkt in het schilderachtige Leer.

Een “köppke” thee mag in Ost Friesland zeker niet ontbreken, we maken kennis met een typische Ost-Friese theeceremonie inclusief een lekker stukje appeltaart.

In Papenburg bevindt zich de Meyer-Werft, een scheepswerf waar ’s werelds grootste cruise schepen gebouwd worden. In het moderne bezoekerscentrum ontdekken we alles over deze mastodonten. En natuurlijk nemen we ook een kijkje in de enorme productiehal waar er druk gewerkt wordt aan de allernieuwste cruise schepen.

€ 348 per persoon


Van: vrijdag 16 december 2022

Tot: zondag 18 december 2022


Inbegrepen:

Vervoer met onze luxe autocar

2 overnachtingen in Hotel Frisia****

Verblijf in VOL PENSION vanaf middagmaal 1e dag t/m middagmaal 3e dag

Bezoek aan Meyer Werft

Ost-Friese theeceremonie incl. appeltaart

Eigen reisbegeleiding door Francis


Niet inbegrepen:

Dranken bij de maaltijden

Annulatie en reisbijstandsverzekering : +8%

Leda Hotel Frisia****

Reeds jaren onze vaste verblijfplaats in Ost-Friesland.

Het moderne en comfortabele hotel ligt in het centrum van de mooie havenstad Leer, tegenover de grote voetgangerszone en vlakbij de oeverpromenade en het historische centrum van Leer. Alle kamers zijn ingericht met bad/douche, toilet, haardroger, flat screen tv, radio, minibar, kluis, telefoon en gratis koffie of thee mogelijkheden. ’s Morgens is er een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een 3-gangen avondmaal. Soep en dessert worden opgediend, het hoofdgerecht is in buffetvorm met keuze uit vlees of vis.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Duitsland
855493328

Kerst in Ost-Friesland


Meer informatie

Italië
539115110

Rondreis Italië


Meer informatie

Frankrijk
1289658727

Lente aan de Cote d'Azur


Meer informatie