Lago Maggiore & Milaan

Reeds voorbij

Italië

Lago Maggiore & Milaan

€ 675 per persoon


Van: vrijdag 06 juli 2018

Tot: donderdag 12 juli 2018


Online Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma
  • Kaart

Het gebied rondom Lago Maggiore is een prachtig gelegen vakantiebestemming in de regio Lombardije en Piemonte in Noord- Italië en de regio Tocino in Zwitserland. Het Lago Maggiore is één van de grootste meren in Italië en strekt zich uit tot aan Zwitserland. Het noordelijke deel van het meer ligt dan ook in Zwitserland. Het Lago Maggiore kent een relatief smalle en vlakke oever. Vanaf de oevers neemt de omgeving ineens snel in hoogte toe. Het complete meer wordt dan ook omzoomd door hoge heuvels en bergen. Dit prachtige landschap is al eeuwenlang, zeer terecht, een inspiratiebron voor vele kunstenaars. De bijzondere lichtval in Lago Maggiore zorgt ervoor dat de bergen in de achtergrond allemaal verschillend kleuren hebben en langzaam vervagen. Met op de voorgrond het prachtige meer zorgt dit voor een mooi plaatje. Niet voor niets zoeken de rijken van Italië al eeuwen lang het meer op om er hun vakanties te vieren.

€ 675 per persoon


Van: vrijdag 06 juli 2018

Tot: donderdag 12 juli 2018


Inbegrepen:

Vervoer met onze recente luxe autocar

1 tussenovernachting in Zwitserland tijdens de heenreis

5 overnachtingen in Hotel Milan Speranza au Lac****

Verblijf in half pension vanaf het avondmaal 1e dag t.e.m. ontbijt 7e dag

Alle taksen en diensten


Niet inbegrepen:

Middagmalen

Dranken bij de maaltijden

Plaatselijke uitstappen en inkomgelden

Single kamer : € 125

Uitstappen apart naar keuze : (min. 20 deelnemers)

Daguitstap Milaan : € 26 pp

Daguitstap Borromeïsche Eilanden : € 39 pp

Daguitstap Orta-meer + Arona : € 26 pp

Uitstappen-totaalpakket : € 85 (min. 20 deelnemers)

Annulatie en reisbijstandsverzekering : + 6% van de reissom

HOTEL MILAN SPERANZA AU LAC****

Dit hotel is centraal gelegen aan de westelijke oevers van het Maggiore-meer. Alle 165 kamers bezitten een complete badkamer met haardroger, telefoon, TV en airconditioning. Verder beschikt het hotel over mooie lounges, piano­bar, lift en restaurant. Het zwembad en tennis-veld zijn 100 meter verder gelegen. ’s Morgens ontbijtbuffet en ’s avonds wordt een gevarieerd 3-gangenmenu geserveerd.

Dag 1 : heenreis
Via de Franse en Zwitserse autosnelwegen bereiken we ons hotel voor de tussenovernachting in de buurt van het Vierwoudstrekenmeer. Avondmaal en overnachting.

Dag 2 : Locarno
Na het ontbijt rijden we door de Gottard-tunnel en bereiken de stad Locarno. Onze plaatselijke Nederlandstalige gidse Marcia maakt hier een kleine stadswandeling langsheen de mooiste plekjes. Nadien verder richting onze verblijfplaats aan het Lago Maggiore, Stresa.

Dag 3 : Milaan (toeslag + € 26 pp)
Vandaag is het zondag en rijden we naar de beroemde stad Milaan. We starten met een kort bezoekje aan het Cimitero Monumentale di Milano. Aansluitend een kleine rondrit en een wandeling langs de buitenkant van Castello Sforza, door de voetgangerszone en de langsheen belangrijkste bezienswaardigheden zoals de kathedraal en het Scala-theater en we nemen een kijkje aan de vitrines in de Galleria Vittoria Emanuele. Aansluitend is er vrije tijd voor shopping (winkels open op zondag) in deze gekende mode-stad. In de late namiddag keren we terug naar Stresa.

Dag 4 : Borromeïsche Eilanden (toeslag + € 39 pp)
Met de lijnboot varen we vanuit Stresa naar Isola Bella. Hier bezoeken we het prachtige paleis en schilderachtige tuin met mooie zichten over het meer. Voor het vrije middagmaal varen we verder naar het visserseiland, Isola dei Pescatori. Namiddag varen we weer verder naar Isola Madre met zijn mooie Engelse tuin en het kasteel. Omstreeks 17.00u zijn we terug in onze verblijfplaats Stresa.

Dag 5 : Stresa
Vandaag genieten we van een vrije dag in onze verblijfplaats Stresa. Een wandeling over de promenade, een terrasje, een Italiaanse gelati, … Rustig ontspannen aan de oevers van het Lago Maggiore.

Dag 6 : Orta-meer (toeslag + € 26 pp)
We rijden met onze bus naar Pella. Hier schepen we in voor een kleine boottocht op het meest romantische meer van Noord-Italië. We bezoeken het middeleeuwse dorpje Orta San Giulio en het eilandje San Giulio met zijn 9e-eeuwse basiliek. Vrij middagmaal. Op de terugweg houden we nog even halt in Arona. In de vroege namiddag zijn we terug in onze verblijfplaats Stresa.

Dag 7 : terugreis
Na het ontbijt rijden we via de Italiaanse, Zwitserse en Franse autosnelwegen terug huiswaarts.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Engeland
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laatste plaatsen!

Cotswolds & Oxford


Meer informatie

Italië
6 Milaan

Reeds voorbij

Lago Maggiore & Milaan


Meer informatie

Frankrijk
disneylandparijshotel

Laatste plaatsen!

Disneyland ® Parijs


Meer informatie