Musical 14 - 18

Volzet

België

Musical 14 - 18

€ 120 per persoon


Van: zaterdag 22 juni 2024

Tot: zaterdag 22 juni 2024
Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma

Vanaf het voorjaar van 2024 zal er een gloednieuwe versie van spektakel-musical 14-18 spelen in Puurs. 10 jaar na de eerste première kan het publiek komen genieten van een spectaculaire herwerking in het ondertussen iconische Pop-Up Theater. Een nieuw lied, herschreven teksten en tal van andere nieuwe elementen zorgen voor een nieuwe ervaring.

Gert Verhulst: “We zijn bijna 10 jaar later en ik hoor vaak van mensen dat 14-18 nog steeds hun favoriete musical is. Ik ben dan ook bijzonder enthousiast dat we deze iconische musical terugbrengen in een nieuwe versie, met nieuwe muziek en in de spectaculaire setting van het Pop-Up Theater in Puurs. Dat gaat een nieuwe dimensie geven aan het verhaal. Het meeslepende verhaal zal nog versterkt worden door de indrukwekkende decors, de rijdende tribunes en de levensechte effecten."

Anja Van Mensel, CEO Benelux: “In 2014 was 14-18 onze allereerste spektakel-musical. Het revolutionaire concept zorgde voor een ongeziene theaterbeleving. Maar ook het aangrijpende verhaal en de prachtige muziek deden meer dan 325.000 mensen genieten van dit spektakel.

Het is niet alleen een aangrijpende musical over de Eerste Wereldoorlog, maar toont ook de kracht van vriendschap, liefde en de wil om te overleven te midden van de meest onvoorstelbare omstandigheden. Bovenal is het een eerbetoon aan de vele slachtoffers en helden van de Eerste Wereldoorlog, die hun leven riskeerden voor vrede.”

 

VLAAMSE TOPCAST MET OUDE BEKENDEN, MAAR OOK VERRASSENDE NIEUWE NAMEN

In de cast vinden we namen terug uit de originele productie, én maken nieuwe acteurs hun opwachting:

Niels Destadsbader - Albert

Sandrine Van Handenhoven - Anna

Jelle Cleymans - Jan

Jonas Van Geel - Fons

Peter Van de Velde - Sergeant De Decker

Remi De Smet - Kamiel

Marc Peeters - Generaal

Yanni Bourguignon - Jan

Jérémie Vrielynck - Fons

De creatives zijn nog altijd topnamen uit de (inter)nationale musicalwereld. Het script en de regie zijn in handen van Frank Van Laecke, de compositie en arrangementen werden gemaakt door Dirk Brossé en de liedteksten zijn geschreven door Allard Blom.

 

Niels De Stadsbader - Albert

“De afgelopen jaren werd ik onderweg al eens gepolst om in zo’n grote en straffe musicalproductie van Studio 100 te staan. Toen moest ik met spijt in het hart zeggen dat de agenda het niet toeliet. Ik ben dan ook extra blij dat het deze keer wél lukt. 17 jaar nadat ik de rol van Suske speelde in de musical van Suske en Wiske, ga ik me dus nog eens wagen aan een grote musicalrol. En ik kan niet wachten om eraan te beginnen!”

Sandrine Van Handenhoven - Anna

"14-18 was altijd al een grensverleggende musical, met verbluffende technieken en waar heel veel mensen naar komen kijken. Ik ben zeer trots om in deze nieuwe versie de rol van Anna te mogen vertolken, waar ik zowel mijn liefde voor acteren als voor zingen volledig in kwijt kan."

 

VERHAAL

Spektakel-musical 14-18 vertelt het verhaal van de Eerste Wereldoorlog, gezien door de ogen van de vier boezemvrienden Jan, Fons, Albert en Kamiel.

Zij zijn samen opgegroeid in een klein Belgisch dorpje, zitten vol dromen en de toekomst lacht en toe. Tot zij alles en iedereen moeten achterlaten om aan het front te gaan vechten.

Wat op voorhand wordt aanzien als een avontuur van korte duur, mondt uit in een jarenlange nachtmerrie, waarbij hun vriendschap zwaar op de proef gesteld wordt en het contact met het thuisfront essentieel is.

Bekijk hier alvast de eerste beelden van deze musical : https://www.youtube.com/watch?v=fvYH5r8mgzs 

 

€ 98 per persoon : zitplaats in categorie 1   UITVERKOCHT

€ 120 per persoon : zitplaats in categorie LUXE (incl. 1 drankje per persoon en 1 programma boekje per 2 personen)   UITVERKOCHT

Zitplaatsen 14-18

 

 

€ 120 per persoon


Van: zaterdag 22 juni 2024

Tot: zaterdag 22 juni 2024


Inbegrepen:

Vervoer met onze luxe autocar

Zitplaats in de gekozen categorie

1 drankje per persoon (bij de LUXE plaatsen)

1 programma boekje per 2 personen (bij de LUXE plaatsen)


Niet inbegrepen:

Maaltijden

Dranken (uitgezonderd de luxe plaatsen)

13.45u vertrek vanuit Wellen (mogelijke opstapplaatsen zijn carpool Diepenbeek, carpool Lummen)

15.30u aankomst aan Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs

16.30u start van de musical

18.30u einde van de musical (er is geen pauze tijdens de voorstelling)

19.15u vertrek terug huiswaarts

±20.30u aankomst terug in Wellen


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Italië
zonsondergang-in-florence.jpg_s=1024x1024&w=is&k=20&c=Hq_vvpgs9KxqrQBFUtW3G3QPF40D9n3tZu3YFhDpqI0=

Toscane & Firenze


Meer informatie

Frankrijk
lourdes-5235392_640

Volzet

Lourdes


Meer informatie