Musikherbst Ellmau

Laatste plaatsen!

Oostenrijk

Musikherbst Ellmau

€ 585 per persoon


Van: woensdag 02 oktober 2019

Tot: zondag 06 oktober 2019


Online Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma

Een muzikaal feest in de Oostenrijkse Bergen.  De Alpenländischer Musikherbst in Ellmau is al meer dan 20 jaar het middelpunt van de Duitse Schlagermusik.

Ook in 2019 worden weer de grote superstars van de volks- en schlagermuziek verwacht zoals natuurlijk Hansi Hinterseer, Andy Borg, Marc Pircher, Semino Rossi, Roland Kaiser, Maite Kelly en DJ Ötzi.

Kortom alweer een echte topaffiche die u zeker niet mag missen.  Wees er héél snel bij want de plaatsen zijn beperkt voor dit onvergetelijk schlagerfestival.

Tiroolse gastvrijheid, een imposant bergdecor en de superstars van de volks- en schlagermuziek : deze mix heeft de Alpenländischer Musikherbst in Ellmau tot het meest succesvolle volksmuziekfeest in de Alpen gemaakt. Voor duizenden fans uit heel Europa is dit het grootste volksfeest op hun kalender.

€ 585 per persoon


Van: woensdag 02 oktober 2019

Tot: zondag 06 oktober 2019


Inbegrepen:

Vervoer met onze recente luxe autocar

4 overnachtingen in Hotel Fischer***

Verblijf in half pension van het avondmaal de 1e dag t.e.m. het ontbijt de 5e dag

2 drankjes bij het avondmaal in het hotel (bier, water, frisdrank, wijn)

Muzieknamiddag met Mario K in Ramsau im Zillertal

Inkom voor alle concerten met gereserveerde zitplaatsen

Openingsgala,  Frühshoppen en Bauernmarkt in Ellmau

1 x koffie en koek in het hotel

Alle uitstappen, taksen en diensten


Niet inbegrepen:

Single kamer : + € 35

Annulatie en reisbijstandsverzekering : + 6% van de reissom

Middagmalen

Inkomgelden tijdens uitstappen

HOTEL FISCHER***

Het hotel is gelegen in het centrum van Sankt Johann in Tirol, met een prachtig zicht op de Kitzbüheler Horn en het indrukwekkende Wilden Kaiser gebergte.  Alle kamers beschikken over bad/douche, toilet, tv en telefoon.  Verder is er een sauna en infraroodcabine in het hotel.  Het verblijf is op basis van half pension.  ’s Morgens een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een 3-gangen menu met saladebuffet, 2 drankjes bij het avondmaal inbegrepen.

Dag 1 :

Via de Duitse en Oostenrijkse autosnelwegen richting St. Johann in Tirol. Intrek in ons hotel Fischer***. Avondmaal. Na het avondmaal rijden we richting Ellmau voor het openingsgala van de Musikherbst. Een traditionele avond met de Tiroler Volkstanzgruppe en een concert van de Bundesmusikkapelle Ellmau.

Dag 2 :

Na het ontbijt rijden we richting het Zillertal voor een bezoekje aan de kaasmakerij in Fügen. Nadien verder naar het gezellige centrum van Mayrhofen voor shopping en een terrasje. Voor het middagmaal rijden we naar Ramsau im Zillertal, waar we dan een gezellige muzieknamiddag voorzien met Mario K. Voor het avondmaal keren we terug naar ons hotel. ’s Avonds genieten we in de feesttent in Ellmau van de optredens van Marc Pircher, Semino Rossie en Andy Borg.

Dag 3 :

Vandaag gaan we Frühshoppen. Boven op de berg kan er gedanst en gevierd worden met een prachtige panorama op de achtergrond. ’s Avonds genieten we van een keizerlijke avond met het optreden van Roland Kaiser.

Dag 4 :

Voormiddag is het rustig vertoeven in onze verblijfsplaats Sankt Johann in Tirol. Namiddag rijden we naar Ellmau voor de grote boerenmarkt met alle mogelijke specialiteiten uit de regio. Om een prachtige reis af te sluiten zingen we ’s avonds met hits van Hansi Hinterseer, Maite Kelly en feesten we op de beats van DJ Ötzi. Ambiance gegarandeerd!

Dag 5 :

Na het ontbijt gaat het via de autosnelwegen terug huiswaarts.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Nederland
Hotel Emmen

Volzet

Drenthe & Groningen


Meer informatie

Andorra
vistas-panoramicas-mirador-roc-del-quer

Reeds voorbij

Dwergstaat Andorra


Meer informatie

Frankrijk
Disneyland kerst

Kerst in Disneyland ® Parijs


Meer informatie