Romantische kerstmarkten

Geannuleerd

Duitsland

Romantische kerstmarkten

€ 237 per persoon


Van: vrijdag 04 december 2020

Tot: zondag 06 december 2020


Online Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma

Door de aanhoudende COVID-19 epidemie hebben wij beslist deze reis voor 2020 te annuleren.
Iedereen zal de komende dagen hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht worden.

€ 237 per persoon


Van: vrijdag 04 december 2020

Tot: zondag 06 december 2020


Inbegrepen:

2 overnachtingen in Hotel Trapp***

Verblijf in half pension vanaf avondmaal 1e dag t/m ontbijt 3e dag

’s morgens ontbijtbuffet en ’s avonds een 4-gangen diner

Eigen reisbegeleiding

Bezoek Asbach Uralt

Alle taksen en diensten


Niet inbegrepen:

Middagmalen

Dranken bij de maaltijden

Degustatie Asbach Uralt

Single kamer : + € 60

Annulatie + bijstandsverzekering : + 7,5% van de reissom

Hotel Trapp***

Een uitstekend hotel gelegen in het centrum van Rüdesheim op slechts enkele passen van de beroemde Drosselgasse. Alle kamers zijn comfortabel en licht ingericht en voorzien van een moderne badkamers voorzien van al het nodige comfort. ’s Morgens is er een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een 4-gangen avondmaal. Eveneens de laatste avond worden we verwend met een vermaard Eendenmenu, met nog een kleine verrassing onder de serviet.

Dag 1 :

We starten met een bezoekje aan de kerstmarkt van Koblenz. Vrij middagmaal in Koblenz. In het rustige oud gedeelte van de stad , staan meer dan 100 feestelijke glinsterende kerstkraampjes. Met de geur van peperkoek en vele lichtjes dit een paradijs voor romantici. Namiddag vervolgen we onze route langsheen de Rijn, voorbij aan de beroemde Loreley, richting onze verblijfsplaats Rüdesheim am Rhein.

Dag 2 :

Voormiddag trekken we richting de Altstadt van Wiesbaden, bekend staat om haar luxe en weelde. Het is een chique badplaats aan de Rijn. Er kan heerlijk gewinkeld worden, maar ook genieten van luxe en allerlei musea behoren tot de mogelijkheden. Vrij middagmaal in Wiesbaden. Alvorens we terugkeren naar Rüdesheim houden we nog eventjes halt bij Asbach Uralt, de gekende brandewijn. We krijgen er een film te zien en de liefhebbers kunnen een brandewijn proeven (€). Nadien trekken we naar het centrum van Rüdesheim am Rhein. Elk jaar ondergaat Rüdesheim, de beroemde kleine stad in de Rheingau en poort tot het Unesco Werelderfgoed van de Middenrijn, een echte metamorfose. Dan ontvangt deze unieke plaats de kerstmarkt der naties. Meer dan 120 standen uit 12 landen tonen hun waren, specialiteiten en gebruiken in de schitterende atmosfeer van de historische oude stad en de wereldberoemde Drosselgasse. De kerstmarkt biedt stralende verlichting en stemmingsvolle decoraties. Op een unieke wijze ervaar je kerstgebruiken uit de hele wereld. Boetiekjes verkopen een uitgelezen keuze van kerstversiering en geschenkartikels. De wijnbouwers openen hun kelder voor wijngenot met winterse specialiteiten.

Dag 3 :

Voormiddag rijden we richting de beroemde Loreley voor een uitzicht over de Rijn. Nadien rijden we verder richting de kleurrijke stad Linz Am Rhein. Vrij middagmaal in Linz am Rhein. De verlichte Rheintor en de Rheinstrasse voert de toeristen naar het marktplein. In dit schilderachtige historische kader vindt de kleine maar supergezellige kerstmarkt met meer dan 100 dennenbomen plaats. We genieten van de typische Duitse kerstsfeer onder een verlichte hemel. In de late namiddag keren we terug huiswaarts.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Extra Bus
15 lloret-de-mar

Lloret de Mar


Meer informatie

Duitsland
brandenburg-gate-275437_1920

City Trip Berlijn


Meer informatie

Nederland
Twente

Geannuleerd

Land van Twente


Meer informatie