Will Tura, het ultieme concert

Volzet

België

Will Tura, het ultieme concert

€ 97 per persoon


Van: vrijdag 29 december 2023

Tot: vrijdag 29 december 2023
Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma

1e bus = uitverkocht
2e bus = uitverkocht
3e bus = uitverkocht
 

'Will Tura nodigt uit, het ultieme concert' op vrijdag 29 december 2023 in het Sportpaleis wordt een groots muzikaal huldebetoon. Meer dan twintig topartiesten zullen in aanwezigheid van Will Tura een lied uit zijn ruime repertoire brengen. Met ook gebruik van videobeelden uit Wills rijke verleden wordt het een concertwandeling door het hele werk en leven van de Keizer van het Vlaamse lied.

Na zestig jaar in de schijnwerpers kondigde Will Tura afgelopen maart zijn afscheid aan. Met de release van een laatste single en een ultiem verzamelalbum ‘Als ik terugkijk (en 99 andere liedjes)’ zette hij een punt achter zijn rijkgevulde carrière.

Ultieme concert in het Sportpaleis

Op 29 december wordt hij gepast in de muzikale bloemetjes gezet door meer dan 20 Vlaamse topartiesten. Bart Peeters, CAPPAERT, Christoff, Cleymans & Van Geel, Clouseau, Daan, Free Souffriau, Geike Arnaert, Günther Neefs, Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Joost Zweegers, Metejoor, Natalia, Niels Destadsbader, Ozark Henry, Paul Michiels, Peter Van Laet, Ruben Block, Sandra Kim en Stijn Meuris zullen hem op unieke wijze eren.  Ze ‘adopteren’ elk een pareltje van Will Tura (bijna 60 nummer 1 hits in Vlaanderen) om op die manier, in het bijzijn van de Meester, een wandeling door zijn hele repertoire te presenteren.

Steve Willaert, sinds mensenheugenis de muzikale vertrouwenspartner van Will Tura, stelt voor de gelegenheid een top begeleidingsband samen, die ook nog eens bijkomend wordt ondersteund door het Antwerp Philharmonic Orchestra en het koor Fine Fleur. 

Will Tura experimenteerde tijdens zijn carrière met alle soorten muziekgenres. Hij wisselde kleinkunst, chanson, pop, jazz, country en zelfs rap moeiteloos af. Dus ook op muzikaal vlak belooft het een diverse avond te worden in het Sportpaleis, precies 20 (!) jaar nadat Will Tura er een avondvullend concert gaf. Dat wordt een blij weerzien!

 

€ 97 per persoon


Van: vrijdag 29 december 2023

Tot: vrijdag 29 december 2023


Inbegrepen:

Vervoer met onze luxe autocar

Gereserveerde zitplaats in categorie Golden Circle MIDDENPLEIN 004 - rij 17 t/m 26 (de beste en duurste tickets!)


Niet inbegrepen:

Maaltijden, dranken, ...

17.00u vertrek in Wellen

17.10u opstap carpool Diepenbeek

17.20u opstap carpool Hasselt Zuid (bushalte aan de inrit van de carpoolparking)

17.40u opstap carpool Lummen

18.30u aankomst op parking spoor oost.
Let op : er moet een stuk gewandeld worden via trappen van de voetgangersbrug tot aan de ingang van het Sportpaleis. (± 950 m)

20.00u start van het concert.

Retour na het concert.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Spanje
port-benidorm-hotel-spa

Laatste plaatsen!

Nazomer in Benidorm


Meer informatie

Frankrijk
1159273290

Volzet

Najaar in de Elzas


Meer informatie

Oostenrijk
928891632

Volzet

Seizoensafsluiter Zillertal


Meer informatie