Zeeland

Nederland

Zeeland

€ 449 per persoon


Van: zaterdag 13 augustus 2022

Tot: maandag 15 augustus 2022


Online Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma

In Zeeland starten we met een kopje koffie en een echte Zeeuwse bolus, letterlijk om vingers en duimen van af te likken. Aansluitend krijgen we een film over de mosselverwerking in Yerseke. Het centrum van de mossels. Na de film stappen we terug in de autocar voor een rondrit richting Yerseke met de mosselbedrijven, oesterputten, mosselhaven en de Mosselman.

Namiddag trekken we richting de hoofdstad van Zeeland, Middelburg. Fraaie grachtenpanden, kronkelende steegjes, een laatgotisch stadhuis en de toren ‘Lange Jan’. Terwijl u door het oude stadscentrum loopt, lijkt het of u een reis terug door de tijd maakt. In Middelburg maken we een ontspannende boottocht over de grachten en nadien is er een kleine stadswandeling en natuurlijk vrije tijd voor wat shopping en een terrasje.

Op dag 2 maken we een mooie rondrit doorheen Zeeland. We rijden naar het dorpje Colijnsplaat, wereldbekend wegens “het wonder van Colijnsplaat”. Via de Zeelandbrug rijden we langs Zierikzee en slaan af naar de westkust van “Schouwen en Duiveland”. Via het schitterende natuurgebied “De Tureluur” naar de grootste dijkdoorbraak van 1953, de Schelphoek. Via de Schelphoek vervolgen we onze route langs de Oosterschelde naar de beroemde “Plompe Toren” van het verdronken dorp Coudekerke. We gaan nu verder naar de stormvloedkering, het technisch wereldwonder van de 20e eeuw. Via de Veerse Gatdam vervolgen we onze weg naar Veere. De historische stad bied veel bezienswaardigheden, waaronder de Campveerse Toren, het oude stadhuis en museum De Schotse Huizen.

Als middagmaal op dag 2 voorzien we een heerlijke mosselmaaltijd. (graag melden bij reservatie als u geen mosselen lust!)

Op de laatste dag trekken we richting de kaasboerderij Schellach. Op deze boerderij heten de zwart-witte koeien u loeiend welkom. We volgen de voetstappen op de boerderij. Bij iedere locatie staat aangegeven wat er aldaar gebeurt. Natuurlijk kan er kaas geproefd en gekocht worden.

Als afsluiter van onze ontdekking trekken we naar Neeltje Jans. Neeltje Jans, dat is een plaats waar natuur, cultuur en techniek samenvloeien. Films en exposities tonen de catastrofale overstromingsramp van 1953 en de inmiddels wereldberoemde Deltawerken.

€ 449 per persoon


Van: zaterdag 13 augustus 2022

Tot: maandag 15 augustus 2022


Inbegrepen:

Vervoer met onze luxe autocar

2 overnachtingen in Van Der Valk Hotel Goes****

Verblijf in VOL PENSION vanaf middagmaal 1e dag t/m middagmaal 3e dag

Dranken bij het avondmaal in het hotel. (huiswijnen, bier van het vat, frisdranken, vruchtensappen, Hollandse likeuren, jenevers, koffie en thee)

Plaatselijke gidsen

Alle inkomgelden en bezoeken

Alle taksen en diensten


Niet inbegrepen:

Dranken bij de middagmalen

Annulatie en reisbijstandsverzekering : +7,5%

Toeslag single : € 100

Van Der Valk Hotel Goes****

Onze ruime standaard kamers zijn allen voorzien van twee comfortabele eenpersoonsbedden voor een goede nachtrust en hebben een balkon of terras. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, haardroger en toilet. Verder is er op de kamer een bureau, zithoek, gratis Wifi, tv, koelkastje en safe. Begin uw dag goed met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Frankrijk
arromanches pano

Normandië


Meer informatie

Duitsland
7 baden-baden

Herfst in Zwarte Woud


Meer informatie

België
marcienne

Marcienne Collection 20/09


Meer informatie