Zillertaler Musikantenparade

Oostenrijk

Zillertaler Musikantenparade

€ 594 per persoon


Van: zondag 26 juli 2020

Tot: vrijdag 31 juli 2020


Online Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma

6 daagse reis richting het muzikale Zillertal. Elke avond in het hotel ambiance gegarandeerd met verschillende schlagerartiesten.

€ 594 per persoon


Van: zondag 26 juli 2020

Tot: vrijdag 31 juli 2020


Inbegrepen:

5 overnachtingen in Hotel Pachmair**** in Uderns

Verblijf in half pension vanaf het avondmaal 1e dag t/m ontbijt 6e dag

’s morgens een zeer uitgebreid ontbijtbuffet met ‘sektbar’

’s avonds een ¾ verwenpension met keuzemenu’s

Thema-avond met grill en alpinbuffet

Tafeldrank (bier, wijn, soft, water) inbegrepen bij de avondmalen

Dagelijks koffiepauze in het Dorfplatzl Café ( 1 stuk koek en 1 tas koffie)

Gebruik van het wellness-gedeelte van het hotel met verwarmd buitenzwembad, whirlpool, sauna, infrarotkabine, …

Pachmairs Zillertaler Musikantenparade

Drinkbron met bronwater de hele dag lang in het wellness-gedeelte

Gratis wifi in het hotel

Gratis fietsverhuur (e-bikes betalend)

Alle uitstappen, taksen en diensten


Niet inbegrepen:

Middagmalen

Single kamer : € 45

Dubbel kamer voor alleengebruik : € 90

Annulatie + bijstandsverzekering : + 7,5% van de reissom

Hotel Pachmair****

In het hartje van het Zillertal, daar waar het dal het breedst is en de zon het langste schijnt, ligt het lieflijk dorpje Uderns en ons verblijfhotel Pachmair****. Reeds 566 jaar verwelkomt het hotel met open armen zijn gasten. De smaakvol ingerichte kamers beschikken over bad/douche, haardroger, telefoon, flat screen-satelliet-TV met radio en safe. Het hotel beschikt over zwembad, whirlpool, sauna, dampbad, solarium, zonneterras, bar, lift en diverse restaurants. ’s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet met “sektbar”, ’s avonds diverse themabuffetten en/of keuzemenu’s met telkens bier, wijn, water of softdrink inbegrepen bij de avondmalen.

Dag 1

Via de Duitse en Oostenrijkse autosnelwe­gen gaat het richting Uderns in het Zillertal. Bij aankomst nemen we onze intrek in Hotel Pachmair****. Na het avondmaal volgt de ver­welkoming door onze hoteleigenaars met een welkomstdrink en souvenirglas en een film over het prachtige Zillertal.

Dag 2

In de voormiddag maken we een wandeling doorheen onze verblijfplaats richting de Pankraz bedevaartskerk. En wie weet heeft onze plaat­selijke gids nog wel iets ‘geestrijks’ in de rugzak zitten voor tijdens de wandeling. Vrije tijd voor het middagmaal. Namiddag maken we een ritje met de oldtimertraktor doorheen het mooie Zil­lertal. Goed eten en drinken houd lichaam en geest tezamen. Daarom hebben we dagelijks een koffiepauze in het Dorfplatz Café (1 x koek + 1 x koffie). Na het avondmaal beginnen we met de Pachmairs Zillertaler Musikantenparade met een optreden van Rita & Andreas. Ambiance ge­garandeerd!

Dag 3

We maken een daguitstap over de Gerlos­pass naar de Krimmler watervallen, Mittersill, Kitzbühel, Brixental, Wörgl en terug richting het Zillertal. ’s Avonds genieten we het Pachmair Grillbuffet. We sluiten de dag af met een feest­avond met Die Fetzig’n aus dem Zillertal.

Dag 4

Voormiddag brengen we een bezoekje aan de kaasmakerij in Fügen met natuurlijk ook een proevertje van de heerlijke Zillertaler kazen. Aan­sluitend rijden we naar het stadje Rattenberg waar we een glasblazerij bezoeken. Via het Lusti­gen Friedhof rijden we naar Kramsach en Schlit­ters im Zillertal voor een bezoekje van de Kerzen­zieherei. Na het avondmaal in het hotel wonen we het feestconcert van de Bundesmusikkappele Uderns bij.

Dag 5

Voormiddag genieten we van de faciliteiten van het hotel. Namiddag rijden we naar Mayrhofen voor wat vrije tijd en shopping. Na het avond­maal zorgt Mario K voor een spetterende mu­ziekavond.

Dag 6

Na enkele onvergetelijke dagen vol muziek en ambiance nemen we afscheid van het Zillertal en keren terug huiswaarts.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Duitsland
brandenburg-gate-275437_1920

Laatste plaatsen!

City Trip Berlijn


Meer informatie

Nederland
Twente

Laatste plaatsen!

Land van Twente


Meer informatie